Over mij

Hee, wat leuk dat je op mijn website bent terechtgekomen en meer over mij wil weten. Ik ben Maris, ook wel bekend als CreaChick, en ben gek op creatief bezig zijn. Of het nou (bullet) journalen, tekenen, schilderen of haken is, ik doe het graag. En ik niet alleen, ook mijn man (Crea)Rick en mijn dochters, Emily en Mila, zijn heel creatief.

Ik begon hier een aantal jaar geleden met een creatieve blog, om al mijn creativiteit met jullie te delen. Maar naast creatief zijn heb ik nog een hele grote passie, namelijk video’s maken. En daarom besloot ik niet alleen hier te schrijven, maar ook creatieve video’s met jullie te gaan delen op YouTube. Dit is zo erg gaan groeien dat dit tegenwoordig eigenlijk hetgeen is dat ik het allerliefste doe. Daardoor verwaarloos ik deze blog eigenlijk een beetje, maar zo nu en dan probeer ik hier wel weer wat te plaatsen. Ik hoop dat je het me vergeeft met alle gezellige en inspirerende video’s die ik je ervoor teruggeef 😉

In deze video vertel ik kort wat over mezelf en vooral over hoe ik ben begonnen met CreaChick. Inmiddels alweer een iets oudere video, maar zeker leuk om te bekijken als je meer over mij wil weten.

Ik zou dus zeggen, ga deze website lekker doorspitten, doe wat inspiratie op, maar vergeet ZEKER niet even naar mijn YouTube kanaal te kijken. Ook onder de naam CreaChick. Dat is waar ik elke week meerdere video’s online zet over bullet journaling, schilderen, tekenen, DIY, shoplogs met creatieve spullen, reviews over spullen die je kan gebruiken bij je creativiteit, maar ook neem ik jou daar mee in mijn leven, want ik en mijn gezin delen elke week een leuke vlog.

Ook op Instagram en Facebook kan je ons volgen, voor NOG meer creatieve inspiratie. Oftewel, welkom bij de CreaChick familie, heel veel creatief plezier toegewenst en hopelijk zie ik je snel weer terug ♥

Liefs, CreaChick