Over mij

Welkom op Creachick.nl. Ik ben Maris, 30 jaar, getrouwd met Rick, moeder van twee kleine meisjes (Emily en Mila) en gek op creatief bezig zijn. Ik ben altijd al creatief geweest, maar sinds ik na mijn HBO studie moeder werd en fulltime thuis besloot te blijven met onze meiden is dit nog veel meer gaan leven.

Op mijn vorige blog, mcdid.nl, deelde ik inmiddels vaak DIY blogjes. Omdat dit een persoonlijke blog was en ik liever nog meer DIY-dingen wilde gaan delen, besloot ik er een nieuw plekje op internet voor te maken. Vandaar dat ik sinds 2015 verhuisd ben naar Creachick.nl waar ik al mijn creativiteit kwijt kan. Een site dus vol met mijn DIY-blogjes, recepten, haakpatronen, inspiratie, gratis printables en andere leuke dingen.

Ik hoop dat ik je blij kan maken met al deze creativiteit. En dat ik je kan inspireren om ook zelf dingen te gaan maken. Want geloof me, niks heeft meer waarde dan iets dat je zelf gemaakt hebt. Het hoeft niet perfect of altijd super moeilijk te zijn. Het gaat om de bezigheid! En dat soort blogjes deel ik dus ook. Dingen die je zelf ook kan maken en die niet mooier lijken dan ze zijn.

Heel veel leesplezier, DIY plezier en hopelijk zie ik je weer terug hier!

Liefs,
Maris

Ps. Volg me ook op Facebook, Instagram, PinterestBlogLovin, Snapchat en sinds kort ook op YouTube!
PS2. Ik vind het ook erg leuk om mijn volgers een beetje beter te leren kennen. Als je wil, kan je je op deze pagina voorstellen en kort wat over jezelf vertellen.