Contact

Samenwerking
Mail je voor een samenwerking? Dat kan. Lees dan eerst even deze pagina.

Vraag over een blog
Ik zou je willen vragen om, indien mogelijk, te reageren onder de desbetreffende blog (of op de speciale Facebook groep die hiervoor is aangemaakt). Dus mocht je bijvoorbeeld vragen hebben over, of ergens tegenaan lopen met, een haakproject, reageer dit dan onder de blog van het haakproject waar je mee bezig bent / of in de groep. Dit zorgt ervoor dat ik niet vaker dezelfde vraag via de mail hoef te beantwoorden, omdat andere lezers die tegen hetzelfde probleem aanlopen, het antwoord dan meteen al zien staan onder de blog, in reactie op jouw vraag. Lees dus ook eerst de reacties voordat je je vraag stelt, vaak is de vraag al meerdere keren voorbij gekomen en beantwoord.

Delen van patronen
Mijn patronen mogen NIET zonder mijn toestemming gedeeld worden. Uiteraard wel op een haakgroepje van Facebook of op een blog als je het zelf heb gemaakt, maar wel altijd met een link naar mijn patroon. Mijn patronen mogen niet verkocht worden of gepubliceerd worden in haakboeken, ook niet als de producten gehaakt zijn en als product verkocht worden. Mocht je dit wel willen doen, dan eerst in overleg met mij via onderstaand contactformulier.

Persoonlijk contact
Super lief dat je me wil mailen. Gezellig! Contact opnemen mag altijd. Ik kan niet altijd beloven dat ik reageer (aangezien er soms veel mail binnenkomt), maar ik doe mijn uiterste best, want ik vind het onwijs gezellig om contact te hebben met iedereen! Als je je alleen graag wil voorstellen (vind ik leuk), dan heb ik daar ook een speciale pagina voor. Wist je dat al? Die kan je hier vinden!

Mocht je trouwens iets willen opsturen (en dan niet via de mail, maar via de post), dan kan dat natuurlijk ook altijd. Opsturen kan naar:

CreaChick
Postbus 115
1693 ZJ Wervershoof

Liefs,
Maris

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Geen robot?

CreaChick is een onderdeel van Fluffy Media

KvK: 69661391
Rabo: NL92 RABO 0322820995
BTW: NL187676367B01

Privacy Voorkeuren