Contact

Samenwerking
Mail je voor een samenwerking? Dat kan. Lees dan eerst even deze pagina.

Vragen
Ik kan helaas niet iedereen persoonlijk op weg helpen met iets of iedereen zijn vraag beantwoorden. Voor vragen over haakpatronen kan je dus beter hier terecht. Voor vragen over journaling kan je hier terecht.

Delen
Mijn creaties mogen NIET zonder mijn toestemming verkocht of gedeeld worden. Mijn creaties mogen niet zonder toestemming gepubliceerd worden in een tijdschrift e.d. Hiervoor eerst contact met mij opnemen via onderstaand formulier. Delen op social media of eigen blog mag wel, maar altijd met verwijzing naar mij.

Gewoon even kletsen?
Super lief dat je zomaar wat wil mailen. Gezellig! Contact opnemen mag altijd. Ik kan niet altijd beloven dat ik reageer (aangezien er soms veel mail binnenkomt), maar ik doe mijn uiterste best, want ik vind het onwijs gezellig om contact te hebben met iedereen! Als je je alleen graag wil voorstellen (vind ik leuk), dan heb ik daar ook een speciale pagina voor. Wist je dat al? Die kan je hier vinden!

Mocht je trouwens iets willen opsturen (en dan niet via de mail, maar via de post), dan kan dat natuurlijk ook altijd. Opsturen kan naar:

CreaChick
Postbus 115
1693 ZJ Wervershoof

Liefs,
Maris

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Geen robot?

CreaChick is een onderdeel van Fluffy Media

KvK: 69661391
Rabo: NL92 RABO 0322820995
BTW: NL187676367B01