Adverteren

Leuk dat je interesse hebt om samen te werken met CreaChick. CreaChick is, zoals je misschien al hebt gezien, een DIY / inspiratie blog. Gemiddeld komen hier per maand 47.000 unieke bezoekers een kijkje nemen, met meer dan 145.000 views. Dit groeit elke maand super hard en daar ben ik al mijn volgers heel erg dankbaar voor.

Samenwerken met CreaChick kan, en dat vind ik ook leuk, maar ik vind wel dat het moet aansluiten bij mijn blog, zodat het voor mijn volgers ook leuk is om te lezen en echt iets toevoegt. Dus het moet iets te maken hebben met DIY, iets voor in huis of iets heel inspirerends zijn. Mocht je twijfelen of jouw product/bedrijf hierbij aansluit kan je natuurlijk altijd even mailen.

Ik bied meerdere vormen van samenwerken aan. Maar mocht je andere ideetjes hebben mag je natuurlijk altijd mailen. Ik sta voor alles open.

Advertorials
Gesponsorde artikelen, een artikel met een link naar jullie website, is de meest gekozen optie. De artikelen worden wel door mijzelf geschreven en blijven na plaatsing voor altijd online staan. Het wordt na plaatsing ook gedeeld op al mijn social media. Aangeleverde stukken tekst of persberichten vallen hier dus niet onder.

Review van product
Wil je niet zozeer dat alleen het bedrijf onder de aandacht komt, maar vooral een product, dan is een review van een product een goede keuze. Dit heeft overigens ook mijn voorkeur. Jullie sturen een product op en ik behandel dit product op mijn blog, inclusief foto’s. Een review blijft na plaatsing altijd online staan. Het wordt na plaatsing ook gedeeld op al mijn social media.

Banner
Reclame maken in de vorm van een banner is ook een optie. Rechts in de sidebar is een ruimte die op elke pagina beschikbaar is (300 x 250 pixels). Bannerruimte huren kan per week, per maand of voor een langere periode.

Langdurige samenwerking
Zie je wel een langere samenwerking voor je, dan kan er ook een vaste samenwerking aangegaan worden. Je wordt dan een vaste sponsor van mijn site, waarvoor ik af en toe hier op deze site berichten schrijf. Uiteraard gaat dit in overleg hoe we dit het beste kunnen gaan doen en wat we allebei willen. Maar ik weet zeker dat we daar uit gaan komen!

Social media reclame
CreaChick is niet alleen actief op deze site, maar ook op social media. Facebook, Snapchat (creachick) en Instagram zijn hier voorbeelden van. Ook hier kan gebruik van gemaakt worden. Onder de aandacht brengen van nieuwe producten, leuke informatie of wat dan ook. Het bereik is groot op sociaal media en de manier van samenwerkingen goedkoper dan hier op mijn blog.

Iets zomaar opsturen?
Leuk! Dat mag natuurlijk ook altijd! Opsturen kan naar:

CreaChick
Postbus 115
1693 ZJ Wervershoof

Producten in foto’s
Vaak deel ik foto’s van ons huis (make-overs) of van dingen die ik maak. Zie je graag jouw spullen (denk aan accessoires/woondecoratie/meubels) terug op deze foto’s? Dat kan. Deze producten worden dan leuk gestyled in de omgeving waar we op dat moment mee bezig zijn en komen terug in de foto’s. Uiteraard komt er ook een link bij te staan (met een stukje tekst erover) naar jullie website.

Samenwerkingen waar ik NIET aan doe:
– Linkruil
– Affiliatie links
– Gastartikelen
– Content leveren voor jullie site
– Winacties op social media

Mocht je interesse hebben, spreekt één van deze vormen van samenwerking je aan, neem gerust contact met me op. En mocht je andere ideetjes van samenwerkingen hebben, dan mag je altijd even mailen. Ik weet zeker dat we samen tot een leuke samenwerking kunnen komen, als het maar aansluit bij mijn doelgroep en bij mijn blog.

Weet je het zeker?

Door niet akkoord te gaan heeft u geen toegang meer tot onze site en wordt u uitgelogd.

Privacy Voorkeuren

Account opheffen?

Jouw account wordt opgeheven en alle data permanent verwijderd. Weet je het zeker?