Adverteren

Leuk dat je interesse hebt om samen te werken met CreaChick. CreaChick is, zoals je misschien al hebt gezien, een DIY / inspiratie blog met daarbij een creatief YouTube kanaal en social media. Gemiddeld komen hier op de blog per maand 45.000 unieke bezoekers een kijkje nemen, met meer dan 145.000 views. Op het YouTube kanaal groeien we naar de 30.000 abonnees en die blijft maar doorgroeien. Daar ben ik al mijn volgers heel erg dankbaar voor.

CreaChick staat voor alles dat creatief is. Of het nou tekenen, schilderen, handwerken of zelfs klussen in huis is. Alles dat je zelf kan maken, daar houden we van! Samenwerken met CreaChick kan, hartstikke leuk zelfs! Wel is het leuk als het aansluit met CreaChick. Dus creatief is, inspirerend. Mocht je twijfelen of jouw product/bedrijf hierbij aansluit kan je natuurlijk altijd even mailen.

CreaChick biedt meerdere vormen van samenwerken aan. Maar mocht je andere ideetjes hebben mag je natuurlijk altijd mailen. We staan voor alle ideeën open.

Advertorials
Gesponsorde artikelen, een artikel met een link naar jullie website, is de meest gekozen optie voor op de blog. De artikelen worden wel door ons zelf geschreven en blijven na plaatsing voor altijd online staan. Het wordt na plaatsing ook gedeeld op onze social media. Aangeleverde stukken tekst of persberichten vallen hier dus niet onder.

Review van product
Wil je niet zozeer dat alleen het bedrijf onder de aandacht komt, maar vooral een product, dan is een review van een product een goede keuze. Dit kan op de blog (zoals deze blog), maar ook op ons YouTube kanaal (video review), zoals deze video: https://www.youtube.com/watch?v=epnPNHLUMbk. Deze video’s worden goed bekeken en je bereikt in één keer een grote doelgroep. Een review blijft na plaatsing altijd online staan. Het wordt na plaatsing ook gedeeld op alle social media.

Langdurige samenwerking / Sponsoring
Zie je wel een langere samenwerking voor je, dan kan er ook een vaste samenwerking aangegaan worden. Je wordt dan een vaste sponsor van CreaChick, waarvoor ik af en toe hier op deze site berichten zou kunnen schrijven, video’s kan maken, of misschien wil je wel sponsoren in spullen die we gebruiken. Uiteraard gaat dit in overleg hoe we dit het beste kunnen gaan doen en wat we allebei willen. Graag hoor ik in de mail wat je ideeën hierover zijn.

Social media reclame
CreaChick is niet alleen actief op deze site of op YouTube, maar ook op social media. Facebook en Instagram zijn hier voorbeelden van met op allebei de kanalen inmiddels 15.000 volgers. Ook hier kan gebruik van gemaakt worden. Onder de aandacht brengen van nieuwe producten, leuke informatie of wat dan ook. Het bereik is groot op sociaal media en laagdrempelig.

Iets zomaar opsturen?
Leuk! Dat mag natuurlijk ook altijd! Opsturen kan naar:

CreaChick
Postbus 115
1693 ZJ Wervershoof

Samenwerkingen waar ik NIET aan doe:
– Linkruil;
– Gastartikelen;
– Content leveren voor jullie site;
– Onderwerpen die niet aansluiten bij creativiteit, zoals datesites, casino’s e.d..

Mocht je interesse hebben, spreekt één van deze vormen van samenwerking je aan, neem gerust contact met ons op. En mocht je andere ideetjes van samenwerkingen hebben, dan mag je altijd even mailen. Ik weet zeker dat we samen tot een leuke samenwerking kunnen komen, als het maar aansluit bij de doelgroep van CreaChick.