Bullet Journal

Nieuwe bullet journals van de Action 2019

Gisteravond kreeg ik een berichtje van iemand van jullie op Instagram, met de tip dat de Action weer een nieuw soort bullet journals verkocht. Dank je wel voor deze tip, vanmorgen ben ik dus direct in de auto gestapt om naar de Action te rijden, want dat wilde ik natuurlijk heel graag zien. En gelukkig had de Action bij mij in de buurt deze gewoon op voorraad, dus ik kocht alle verschillende soorten die er zijn, om aan jullie te laten zien.

Het zijn wel iets kleinere bullet journals dan die ze vorig jaar verkochten. Dat was toen een net iets grotere maat dan A5, deze bullet journal komt in een pocket formaat, namelijk A6. Maar hoe leuk zijn deze voor onderweg, zodat je niet zo’n enorme grote, zware hoeft mee te slepen?

Ze kosten 1,49 per stuk, echt bijna niks dus, en wat krijg je er een mooi notitieboekje met puntjes voor. Eigenlijk alles wat er aan de vorige bullet journal niet fijn was, hebben ze bij deze goedgemaakt als je het mij vraagt. Lang leve de Action!

Even wat specificaties onder elkaar van deze nieuwe bullet journal van de Action:

 • vergeeld papier
 • 96 bladzijdes
 • 90 gr/m2 papier
 • puntjes
 • 2 leeslintjes
 • Hard/zachte cover (zit tussen harde cover en softcover in)
 • Gladde voorkant
 • 4 verschillende motiefjes
 • geen voorgedrukte pagina’s
 • met kleine handleiding voorin die je eruit kan halen
 • wikkel met key die los zit

In deze video test ik de journals uitvoerig uit, kan je zelf ook uitgebreid meekijken of jij dit een fijne aankoopt vindt en laat ik ook weten of je in deze bullet journal prettig kunt werken, ja of nee. Ook geef ik er eentje gratis weg aan jullie. Kans maken? Bekijk snel de video wat je ervoor moet doen (meedoen kan tot 13 maart 2019):

Tot snel weer!

Liefs, CreaChick

Vorige blog Volgende blog

Dit vind je vast ook leuk