kleurplaten

Tombow Irojiten Woodlands review + gratis kleurplaat

Van hobbyshop-online.nl kreeg ik een setje met potloden opgestuurd. En niet zomaar potloden. Namelijk handgemaakte potloden van Tombow. De Tombow Irojiten. Een super luxe set, waar drie boxen in zitten, met allerlei verschillende kleuren. Er zijn drie verschillende soorten sets. Woodlands, Seascape en Rainforest. Ik laat in deze review de Woodlands serie zien.

Echt, de verpakking is een waar cadeautje. Ik ben nog nooit potloden tegengekomen die ZO mooi verpakt zijn! De kleuren die erin zitten zijn ook echt prachtig. Een heleboel van deze kleuren heb ik zelf nog niet eens in mijn collectie, terwijl ik toch echt al 148 kleurpotloden in verschillende kleuren heb liggen hier in huis. Deze Tombow kleurpotloden zijn handgemaakte potloden, gemaakt van wax. Maar, zoals je dan weer niet verwacht, voelen ze niet als wax als je ermee hebt gekleurd. Zelfs met meerdere lagen over elkaar niet.

Voor een uitgebreidere review kan je deze video ook bekijken:

In deze video teken ik samen met jullie ook een tekening die ik vervolgens inkleur met deze potloden. En, hoewel ik helemaal niet zo’n fan ben van potloden (omdat ze over het algemeen naar mijn smaak te weinig kleur afgeven), vind ik deze plaat juist mooi geworden door de potloden. De kleuren mengen zo mooi en zijn zo sprekend en vooral het dak van het huisje wilde daardoor zo goed lukken!

En, als extraatje heb ik deze plaat ook als kleurplaat voor jullie.

Deze kleurplaat kan je hier uitprinten. De plaat is gratis, maar uiteraard alleen voor privé gebruik. Je mag het ook uitprinten als je het graag in je klas wil gebruiken als kleurplaat of gezellig in een groepje met elkaar, geen probleem. Zolang het maar niet verkocht wordt. Dat mag dan weer niet. Als je dit wil, graag even met mij contact opnemen.

De Tombow Irojiten potloden kan je hier bestellen, mocht je helemaal enthousiast zijn geworden. Ze kosten wel €65,99 per setje, maar dan krijg je er ook wel iets heel bijzonders voor terug. En met de code ‘creachick’ krijg je t/m 4 oktober ook 10% korting op je aankoop van deze set.

Heel veel kleurplezier in ieder geval lieve CreaChickies en tot snel weer 🙂 Vergeet je de video niet een like te geven? O, en als je daar dan toch bent, abonneer dan ook even op mijn YouTube kanaal. Hele gezellige, creatieve videos en abonneren is gratis ♥

Vorige blog Volgende blog

Dit vind je vast ook leuk