kleurplaten

Fortnite Kleurplaat

Er werd op mijn YouTube kanaal gevraagd of ik een keer een tekening wilde maken op een A3 vel. En dat leek me zo leuk, dat ik meteen naar de winkel ben gegaan om een groot A3 aquarelvel te halen. Thuis direct ook begonnen, ik wilde namelijk heel groot een Fortnite kleurplaat gaan maken. Voor de mensen die het niet kennen, Fortnite is een populair spel dat veel gespeeld wordt tegenwoordig. Ook hier in huis spelen we het maar al te graag.

Dat ik aan deze tekening begon is inmiddels al 7 weken geleden. Niet dat ik er 7 weken fulltime aan gewerkt heb, af en toe bleef het even in de kast liggen, maar toch ben ik er in totaal 25 uur mee bezig geweest. Haha, het was iets meer werk dan ik had verwacht. De video hiervan, hoe ik hem maak van begin tot eind, kan je hieronder bekijken:

Maar ik zal niet langer hierover kletsen. In de video vertelde ik ook dat je deze plaat zelf ook kan uitprinten als kleurplaat. Dit is de kleurplaat:

En HIER KAN JE DE PLAAT UITPRINTEN. De plaat is gratis, maar uiteraard alleen voor prive gebruik. Je mag het ook uitprinten als je het graag in je klas wil gebruiken als kleurplaat of gezellig in een groepje met elkaar, geen probleem. Zolang het maar niet verkocht wordt. Dat mag dan weer niet. Als je dit wil, graag even met mij contact opnemen.

Heel veel kleurplezier lieve CreaChickies en tot snel weer 🙂 Vergeet je de video niet een like te geven? O, en als je daar dan toch bent, abonneer dan ook even op mijn YouTube kanaal. Hele gezellige, creatieve videos en abonneren is gratis ♥

Vorige blog Volgende blog

Dit vind je vast ook leuk