Dameskleren haken

Queen Bee jurk haakpatroon

Afgelopen weken hebben Haakvrouw en ik niet stilgezeten. We hadden heel erg veel zin in een nieuwe zomerjurk en daarom besloten we dat het volgende patroon maar een lekker, luchtig zomerjurkje van katoen moest worden. Na een paar weekjes haken, uitdenken, uittesten, zijn we helemaal tevreden en laten we vol trots ons nieuwe haakpatroon aan jullie zien, genaamd de Queen Bee jurk. Je kan het aan motief wel zien waarom de jurk deze naam gekregen heeft 😉

Deze jurk is makkelijk om te haken, dus prima te doen voor mensen die zich aan hun eerste jurk gaan wagen. En, omdat het zo’n lekker luchtig model is, staat deze jurk prachtig bij elk lichaam en elke maat!

Dit patroon is weer te koop in een haakpakket, aangeboden door mij en Haakvrouw samen. Het is te bestellen op de webshop van Haakvrouw. Het patroon komt in de maten S t/m XL, maar kan altijd in een maat groter of kleiner gemaakt worden. In het patroon wordt uitgelegd hoe je dat moet doen. Je moet dan alleen even met Haakvrouw bespreken hoeveel garen er dan nodig zijn.

In het pakket zit alles dat je nodig hebt. Garen (kleur naar keuze, keuze uit 12 kleuren), steekmarkeerders, kralen, het echte CreaChick/Haakvrouw label en uiteraard het patroon in een geprinte versie. Het is uitgelegd in tekst hoe je dit moet haken, maar er zit ook een teltekening bij. Dus net wat jij het prettigste vindt om mee te werken. Het enige dat jij nog even moet regelen is een onderjurkje in een eigen gewenste kleur.

Zin om weer lekker te gaan haken? Het pakket kan je dus HIER bestellen. Wordt naar België en naar Nederland verzonden. We beginnen met een Pre-Order van een week en geven daarvoor ook een leuke korting van 5 euro met de kortingscode QUEEN! De korting is geldig tot en met 22 juli 2018. Daarna wordt het de gewone prijs. Verzending vanaf week 30!

Heel veel haakplezier lieve CreaChickies en tot het volgende haakpatroon. Dat wordt weer iets voor herfst! ♥

Vorige blog Volgende blog

Dit vind je vast ook leuk