Dameskleren haken

Dames Boho/Ibiza vest haken

Er werd al een paar jaar om gevraagd en afgelopen weken besloot ik ein-de-lijk eens naar jullie te luisteren 😉 Ik haakte namelijk een Boho vest. Maar dit keer niet voor kinderen (dat patroon vind je hier), maar voor dames! En niet alleen in een klein maatje, maar uitgeschreven in de maten S tot en met maat XL. Oftewel, voor iedereen! En dat kan ook, want dit vest staat ook echt daadwerkelijk iedereen!

Want oooo, wat is dit vest leuk. En fijn. Ik heb hem stiekem al een paar dagen aan, past ook al perfect bij het weer momenteel en zit gewoon heel fijn. Het is gehaakt met een heerlijk luchtig katoengaren. Ideaal dus voor de zomermaanden die eraan komen. En we hopen natuurlijk op een zomer met net zulk lekker weer als het afgelopen weken is geweest!

Het patroon hiervoor krijg je in een haakpakket, waar de juiste hoeveelheid katoengaren in zit (in de kleur die je zelf wil, je kan kiezen uit maar liefst 57 (!) kleuren om dit vest in te haken, ook een crème kleur, wat helemaal een Boho uitstraling geeft). En niet alleen dat, ook krijg je nog alle accessoires die je nodig hebt, zoals een houten label en houten kraaltjes.

En kijk Haakvrouw nou stralen in haar vest (hij staat haar ZOOOOO goed):

Het patroon is niet lastig, makkelijk aan te passen en haakt heerlijk weg. Het pakket is al te verkrijgen vanaf 20 euro, want t/m vrijdag krijg je ook nog eens 5 euro korting op je haakpakket van ons met de code BOHO! Zin in? Klaar voor? Het haakpakket kan je hier bestellen!

Heel veel haakplezier lieve volgers en tot snel weer!

Vorige blog Volgende blog

Dit vind je vast ook leuk