kinderkleren haken

Daisy kinder spijkerjurk haken

Al een tijd geleden dat hier een haakpatroon online is gekomen. De laatste maanden ben ik niet zo aan haken toegekomen. En, omdat het eigenlijk best veel werk is om alles alleen te doen (ontwerpen, haken, patroon uitwerken, mensen helpen met vragen etc.) maakte dit de drempel om het haken weer op te haken eigenlijk alleen nog maar groter.

Tot ik een paar weken geleden ineens benaderd werd door Anouk van Haakvrouw. Of ik het gezellig vond om op de thee te komen bij haar, om eens kennis te maken en te kijken of we misschien samen iets kunnen doen. En dan bleek haar winkel ook nog eens heel dichtbij te zitten. Toen ik in haar winkel zat, en alle mooie garen naar me zag glimlachen vanaf de schappen, begon het toch weer te kriebelen. Zeker toen ik een hele mooie denim garen ontdekte in haar winkel. En zo, heel spontaan, ontstond er ineens een samenwerking.

Foto: Marcel Rob Fotografie

Samen bedachten we een heel leuk spijkerjurkje die ik thuis ging haken. Zij haakte hem na in een kleinere maat en een paar weekjes later stonden onze beide dochtertjes trots te stralen in de jurkjes die door hun mama’s gemaakt zijn. Bekijk deze video, waarin ik wat uitgebreider uitleg waarom we deze samenwerking zijn aangegaan, voor een kijkje achter de schermen en hoe deze jurk tot stand is gekomen:

En dit is het resultaat geworden van onze samenwerking:

Foto: Marcel Rob Fotografie

Foto: Marcel Rob fotografie

Foto: Marcel Rob Fotografie

Foto: Marcel Rob Fotografie

Wat is het fijn om dit samen te doen en niet meer alleen. Van dit jurkje is dus weer een haakpatroon. Maar dit keer gaat het iets anders dan normaal, aangezien het dit keer dus in samenwerking is met haakvrouw. Alles wat je voor dit haakpatroon nodig hebt, komt in één pakket. Je krijgt dus niet alleen het patroon, maar ook de juiste hoeveelheid garen voor je maat, de sluitingen, het leren labeltje en steekmarkeerders. Gewoon een compleet haakpakket dus, aan te passen naar elke kindermaat, met een haakpatroon erbij zoals je ze van mij al gewend bent.

En, omdat we zo enthousiast zijn en jullie graag een mooi prijsje aan willen bieden, kan je het patroon vanaf nu alvast pre-orderen met een leuke korting! Gebruik hiervoor de kortingscode PREORDER. Deze is geldig tot en met woensdag 21 maart 2018. Vanaf volgende week zijn de pakketjes te koop bij Haakvrouw en worden ook alle pre-orders verstuurd.

Het hele haakpakket kan je hier vinden!

Ik hoop dat jullie net zoveel plezier gaan beleven van het haken als dat wij hebben gehad! Het patroon is niet lastig, makkelijk aan te passen naar een andere maat en haakt heerlijk weg! En bekijk ook nog eens deze leuke video, waarin ik vertel over onze samenwerking:

Mocht je er niet uit komen en een vraag hebben, dan kun je kijken in de CreaChick hulp groep op Facebook of je vraag er al tussen staat. En uiteraard kan je er lid van worden om zelf mij (en andere mensen die dit haken of gehaakt hebben) je vraag te stellen. Sowieso is het een heel erg gezellig groepje, dus gewoon even lid worden!

Veel haakplezier en tot snel weer!

Vorige blog Volgende blog

Dit vind je vast ook leuk