Bullet Journal

HP Sprocket voor je bullet journal

In mijn bullet journal gebruik ik graag heel veel plaatjes. In het begin gebruikte ik hiervoor tijdschriften, tegenwoordig zoek ik ze eigenlijk liever op internet op en print ze dan uit. Ik moet wel zeggen dat ik het jammer vind om daarvoor steeds weer achter de computer te moeten zitten en niet gewoon lekker aan de knutseltafel te kunnen werken met plaatjes. Ik werd getipt door één van jullie om eens de HP sprocket uit te proberen. Een draadloze, kleine printer die je vanaf je mobiel gewoon kan laten printen. En waarmee je dus gewoon kunt werken vanaf de knutseltafel. Ik was heel benieuwd, heb er eentje opgestuurd gekregen van Coolblue, en test hem dus ook uit.

Ik kreeg een rode opgestuurd. Speciaal voor Valentijn. Dus ik besloot ook een beetje liefdevolle afbeeldingen ermee te printen en er een Valentijns spread mee te maken voor in mijn bullet journal om uit te proberen wat ik ervan vind.

De app werkt super makkelijk. Als je een foto kunt plaatsen op Instagram, dan kun je hier helemaal mee overweg. Je krijgt er zelfs nog super veel opties bij in die app om je foto’s te kunnen bewerken. Het werkt makkelijk, je foto’s rollen er zo uit en wat een prachtige kwaliteit. Zeker vergeleken met de afbeeldingen die ik normaal print met mijn laserprinter.

Links uitgeprint met kleurenlaserprinter, rechts uitgeprint met de HP Sprocket

Het fijne eraan is, is dat de foto’s al meteen plakken. Het wordt namelijk gedrukt op sticker fotopapier. Ideaal voor in je bullet journal dus weer, aangezien je dat er dan toch in gaat plakken. En wat ik nou zo leuk vind, is dat ik nu een keer mooie stickers kan maken! Ik ben gek op meisjes stickers, maar betaal altijd best wel veel geld voor mooie stickers en die kan ik nu eindelijk zelf maken, door gewoon een plaatje van een mooie meisje te downloaden, uit te printen en uit te knippen met een klein wit randje eromheen.

Het enige nadeel van de sprocket vind ik, dat de foto’s best prijzig zijn. Je betaalt voor 50 foto’s 30 euro, dus het is niet goedkoop. Aangezien ik best wel veel foto’s per spread gebruik zou ik daar dus zo doorheen zijn. Dus ik besloot een pagina in mijn bullet journal te maken, waarbij ik toch ook uitgeprinte plaatjes gebruik en plaatjes van de sprocket. Ik was een beetje bang dat deze combinatie niet mooi zou zijn, omdat er dan ineens zoveel kwaliteitsverschil te zien is, maar dat is absoluut niet zo. Het staat JUIST heel mooi. De plaatjes van de sprocket springen er daardoor extra uit.

Ik ga mijn printer dus niet helemaal vervangen met mijn sprocket, maar ga hem ZEKER in combinatie gebruiken met mijn geprinte foto’s. Juist die combinatie, het maakt het zo mooi. En hoe fijn als ik eens op vakantie ben. Dat ik hem dan gewoon mee kan nemen om te gebruiken.

Ik ben zeer enthousiast dus en helemaal blij met mijn nieuwe printer. De HP sprocket kost 129 euro en dan krijg je er al 10 foto-papiertjes erbij. En zo vlak voor 14 februari is het natuurlijk een heel leuk Valentijnskado. Navul fotopapier kan je hier kopen. Mocht je het leuk vinden om deze sprocket ook te zien werken, mijn video review hiervan te bekijken en ook te zien hoe ik deze Valentijnspagina heb gemaakt, dan kan je dat hier zien:

Advertisement

Vorige blog Volgende blog

Dit vind je vast ook leuk