Bullet Journal

Bullet Journal pagina’s November

Al weer even geleden dat ik hier op mijn blog pagina’s deelde uit mijn bullet journal. Maar vandaag even foto’s gemaakt en deel ik de pagina’s van mijn maand November hier. Het zijn er nogal wat, dus bereid je voor op een lange blog, vol met creatieve pagina’s. 

Dit is mijn omslag van de maand November. Ik probeerde eens iets anders uit dan normaal en dat beviel me heel erg goed. Een plek waarbij ik mijn maandelijkse doelen heb, mijn grote to do’s voor die maand. Werkte erg prettig zo.

Ik wilde een mooie schets maken, maar het werd niet helemaal zoals ik wilde. Dat lees je ook op de pagina ernaast. Het was de bedoeling dat het een lief meisje werd, in een romantisch mooi herfstbos. Maar omdat het bos zo donker werd en het pad zo smal, leek het net alsof ik een kindje had getekend dat achtergelaten was in het bos. Alleen. Dat was dus NIET de bedoeling. Daarom maar gewoon opgelost door die tekst ernaast te schrijven, om te slaan en door te gaan op de volgende bladzijde. Soms wordt het gewoon niet zoals het in je hoofd zit. Niks aan te doen!

Dit is mijn favoriete pagina van de maand November. Ik houd van het vosje, de kleuren, alle details. Ik vind dit een hele leuke weekly geworden. Deze pagina heb ik ook voor de camera gemaakt, dus als je het leuk vindt kan je hier bekijken hoe ik de pagina opgebouwd heb:

Voor de mensen die me ook volgen op Facebook of op Instagram, die hadden dit al voorbij zien komen. Ons hamstertje was overleden. En dat was voor onze kinderen best een moeilijk afscheid. We hebben haar begraven in de achtertuin en ik heb hierover een pagina gemaakt in mijn bullet journal. Meteen op de dag zelf gemaakt, dus hier en daar wat schrijffouten, maar dat maakt het juist ook weer heel speciaal vind ik. Dat je merkt dat ik er niet helemaal bij was met mijn hoofd.

Nog een weekly in mijn journal. Ik vind deze pagina’s heel fijn om mee te werken. Vier dagen per spread is voor mij het meest dat ik kwijt kan, anders wordt het te vol en past niet alles erop zoals ik dat wil. Elke dag wat to do’s afvinken, kort er wat bij schrijven. Heerlijk!

Die vrijdag had ik een televisieopname van RTL. Ik werk sinds kort samen met Polyestershoppen, zoals je had kunnen lezen in de vorige blog. Zij hadden een opname bij RTL en ze wilden graag dat ik ook tijdens die opname kwam om op de achtergrond een resin art schilderij te maken en later samen met de presentator van het programma. Hartstikke leuk! Afgelopen zondag was het op televisie bij Lifestyle Experience.

En zoals jullie hebben kunnen lezen in mijn allereerste bullet journal blog, had ik toen net besloten dat ik van CreaChick mijn werk wilde gaan maken. En ik stelde hiervoor doelen op die ik graag behaald wilde hebben. Om het doel ook een planning te geven besloot ik een washi tape te plakken op bladzijde 115. Daar wilde ik graag al mijn doelen behaald zien. En hier was ik op bladzijde 115. En raad eens, al mijn doelen waren behaald. Op een enkele na, maar die vond ik ook niet zo heel erg belangrijk. Hoe gaaf. Wat toen nog allemaal onwerkelijk leek en echt een droom, is nu gewoon al geworden zoals ik wilde. Dus ik stelde weer nieuwe doelen op voorin, heb weer een nieuw tapeje geplakt op bladzijde 230 en ik ben heel erg benieuwd hoe het proces gaat zijn tot aan die bladzijde. Maar ik heb er zoveel zin in!

Want alles gaat zo lekker. En het is zo leuk om dat hele proces op te schrijven. Dit wordt straks een heel boek vol hiermee. Van dat ik besloten heb van mijn hobby mijn werk te gaan maken tot aan het bereikt hebben van wat ik wilde. Heel leuk vind ik dat!

En ook prive dingen houd ik er in bij hoor. Het is niet alleen maar CreaChick gebonden. Het omvat gewoon alles dat ik op dit moment doe. En wat me bezig houdt. En juist dat vind ik zo leuk aan een bullet journal. Dat ik alles erin kwijt kan. Wat ik maar wil. En dat het toch samen één geheel is.

Voor Sinterklaas maakte ik een planner. Zodat ik alles kan afvinken wat er gedaan is en kan zien wat ik nog moet regelen. Ook hiervan maakte ik een video. Vind je hier:

Deze pagina vind ik ook heel erg mooi. Met plaatjes uit de Flow. Die ik zomaar opgestuurd kreeg van een volger. Zo lief. Heel erg blij mee, want ik was de plaatjes die ik nog had in mijn oude tijdschriften wel een beetje zat. Deze pagina vind ik ook heel erg leuk geworden. Minder herfstig, maar dat maakt me niet zoveel uit.

Ik wilde wat video items opschrijven die ik in mijn hoofd had zitten. Zodat ik ze niet vergeet en volgende keer zo kan kiezen van welke bullet ik een video ga maken. Er is nog wat ruimte over, kan ik er nog wat bijschrijven als ik ineens weer iets bedenk.

Omdat ik inmiddels fulltime aan het werk ben voor CreaChick, schiet het huishouden er wat bij in. Dus, helaas voor mijn man, zal hij ook nu wat huishouden moeten gaan doen. Om het wat overzichtelijk te maken, maakte ik een schoonmaakrooster. Samen met hem. Hij mocht uitzoeken welke klusjes hij wilde doen in het huishouden en tot dusver werkt dit heel erg goed. Mijn bullet journal ligt altijd op tafel, dus ik heb er een klemmetje op gezet aan de bovenkant, zodat ook hij snel even kan kijken wat hij ook alweer moest doen en wat ik doe.

Deze pagina vind ik ook leuk geworden. En ook hier heb ik een video van gemaakt. Kan je hier bekijken:

En dit is mijn laatste pagina van November. En die heeft wat weg van de spread hierboven. Ik vond die stijl erg leuk, dus besloot dat nog een keer toe te passen deze maand. En het konijnenstickertje heeft mijn jongste dochtertje erbij geplakt. Want die was lief. Ik snap het wel!

Afgelopen woensdag kwam ik met mijn man trouwens ineens voor op het jeugdjournaal. Wist ik niet eens. Met die flamingo surprise die we samen hebben gemaakt. Hoe grappig. Zo ben je nooit op televisie, zo ineens twee keer per week. En we vielen onder de noemer: “YouTube sterren”. Geweldig. Rick en ik waren zo trots op onszelf, dat we door de woonkamer hebben gesprongen en honderd keer hebben geschreeuwd: “Wij zijn YouTube STERREN”. Haha!

En toen was de maand November alweer voorbij en zijn we aangekomen bij de maand December.

Hiervoor maakte ik nog een nieuwe omslag en hier ben ik tot dusver gebleven! Ook hiervan maakte ik nog een video:

Op naar een nieuwe maand. Ik ben heel benieuwd wat December mij en mijn gezin allemaal gaat brengen. Maar ik ben er helemaal klaar voor en heb er SUPER veel zin in!

Fijne dag vandaag nog en tot snel weer!!!!

Vorige blog Volgende blog

Dit vind je vast ook leuk