DIY voor kinderen

Maak je eigen gymtas

Mijn meiden hebben voor school een gymtas nodig. En eigenlijk kopen wij elk schooljaar weer een nieuwe gymtas, want die dingen gaan zo snel kapot. De touwtjes gaan heel snel rafelen of de tas scheurt. Wij verslijten ze in ieder geval veel. Dit schooljaar hadden ze ook weer een nieuwe nodig, maar ik kon niet echt iets vinden dat ze leuk vonden. Overal staat maar een prinses op of het is saai in één kleur dat ik besloot ze dit jaar gewoon zelf te maken en dan wel op een kwalitatieve gymtas. 

Ik tekende een tekening samen met de meiden (zij mochten diertjes uitkiezen die ze graag op hun tas wilde hebben) en zorgde ervoor dat dit een bestand werd op de computer. Bij YourSurprise heb ik de tas laten drukken en een dag later waren de tassen al binnen. Super snel ook nog! En, omdat wij jullie kinderen natuurlijk ook een coole tas gunnen, heb ik voor jullie de afbeelding hier in de blog gezet, zodat jullie die ook kunnen laten afdrukken voor een eigen persoonlijke gymtas.

Als je deze afbeelding even opent, wordt ie in de grootste resolutie, die ik ook heb gebruikt voor op mijn tas.

Als je de afbeelding uploadt op de website kan je nog een tekst toevoegen op de banner om de afbeelding helemaal persoonlijk te maken!

En dit is dan het resultaat:

Mijn meiden zijn helemaal blij met hun nieuwe gymtas en vinden hem super leuk. Eindelijk eens iets anders dan die standaard gymtassen met prinsesjes erop of in één kleur! Mocht je hem hebben gemaakt, dan zou ik het leuk vinden om deze te zien. Deel je dan even een foto op Instagram? Of op mijn Facebook?

Vorige blog Volgende blog

Dit vind je vast ook leuk