Bullet Journal

Bullet journal pagina’s #6

Heeee! Daar ben ik weer. Ik merk dat ik mijn website een beetje aan het verwaarlozen ben. En dat hier weinig gebeurt de laatste tijd. Wil niet zeggen dat er achter de schermen niets gebeurt. Sterker nog, juist heel veel. Daarom blijft het hier dus ook wat rustiger. Inmiddels heb ik onwijs veel in mijn bullet journal gedaan, vooral veel pagina’s gefilmd, en ik zal ze hier vandaag weer even met jullie delen!

Ik ben GEK op de herfst. De herfst is echt mijn favoriete seizoen. Dat vinden de meeste mensen nogal vreemd, want over het algemeen houden mensen van de zomer, maar ik hou dus echt van de kleuren van de herfst, de geuren, de regen (als ik binnen zit), de knusheid. Heerlijk! Ik maakte daarom ook een herfst bucket list, met alle dingen die ik deze herfst graag zou willen doen. Deze pagina maakte ik voor de camera, dus je kan hier bekijken hoe ik hem van begin tot eind heb gemaakt:

Ik merk dat ik het erg leuk vind om mijn herinneringen op te schrijven in mijn journal. Vorige keer maakte ik al een herinneringen-pagina, dit keer kwam er weer eentje. Dit lijkt me voor later onwijs leuk om terug te kijken. Ook deze pagina maakte ik helemaal van begin tot eind voor de camera. Kan je hier zien:

Ik had heel erg veel zin om te tekenen. En zo kwam er een hele schets weer in mijn journal. Dit keer alleen maar met zwarte pen. Voorheen vond ik dat niet zo passen bij de rest van mijn journal, maar aangezien ik toch al zoveel nieuwe dingen aan het uitproberen ben, kan dit er ook nog wel bij. Heb inmiddels dat “ik wil graag dat alles één stijl is en bij elkaar aansluit” perfectie wel een beetje kunnen loslaten. En ik moet zeggen: Dat is heerlijk! Uiteindelijk blijft het natuurlijk maar een boekje. Met papier. Niks meer, niks minder. Al die andere dingen verzinnen we zelf. Het geeft zoveel vrijheid als je die perfectie wat kunt loslaten en gewoon gaat doen waar je zin in hebt. Moet ook zeggen dat ik daardoor ineens heel erg ontdek wat nou echt mijn stijl is.

Want dit soort pagina’s vind ik dus ECHT heel erg leuk. Met wat tekeningen, wat washi’s, wat doodles, bullets, een stuk tekst. Voor mij heeft dit ALLES dat ik wil op een pagina. Zien hoe ik deze pagina heb gemaakt? Dan kan. Hier kan je de video ervan bekijken:

Net zoals deze. Met een schets, wat tijdschriften die ik verknipte, wat doodles, washi, handlettering, bullets. Heerlijk! Ik kan zo genieten van het hebben van een bullet journal. Jeetje, nooit gedacht dat ik er zo blij van zou worden. Heb jij er inmiddels al eentje eigenlijk? Zo niet, bestel er een. ECHT. Ik dacht ook dat het niets voor me was in het begin, weet je nog?

Die linkerpagina vind ik zelf mijn mooiste pagina. Ik weet niet waarom, op zich is hij vrij simpel. Er mist nog wel een klein stukje tekst onderin, want ik heb de foto vanmorgen gemaakt, dus ik had er nog niets opgeschreven. Ik vind het zelf altijd nog mooier als er ook veel tekst in staat. Dat maakt de journal ook een echte journal vind ik. Maar de kleuren, de tekening, de banner. Iets hieraan spreekt mij heel erg aan!

Tegenwoordig maak ik dus veel pagina’s voor de camera. Mocht je het leuk vinden die pagina’s te volgen, volg me dan op YouTube. Dat zou ik heel erg leuk vinden. Even op abonneren klikken, en je mist niets meer! Zie ik je daar ook terug? Tot snel weer!!!!!

Vorige blog Volgende blog

Dit vind je vast ook leuk