Bullet Journal

Bullet Journal Pagina’s #4

Hee, daar ben ik weer! Vorige week waren er even geen Bullet Journal pagina’s verschenen op mijn blog. Ik had er niet zo heel veel gemaakt, want ik had die week heel veel andere dingen te doen, waardoor het er een beetje bij inschoot. Maar deze week heb ik weer heerlijk aan mijn journal gewerkt en hier weer de pagina’s die ik heb gemaakt. 

Al een hele tijd roep ik het, maar sinds dat ik hier woon (inmiddels al bijna drie jaar) heb ik mijn Yoga nog steeds niet opgepakt. Ik heb het wel een keer weer geprobeerd in mijn nieuwe woonplaats, maar die yoga sloot niet helemaal aan bij wat ik zoek. Ik vind dat heel lastig. Niet elke yoga studio geeft yoga zoals je wil heb ik inmiddels wel gemerkt. En ik had in mijn oude woonplaats uiteindelijk zo’n fijne yogastudio gevonden, dat ik alles daarmee vergelijk. Het gevoel moet hetzelfde zijn, de moeilijkheid van de lessen, de uitdaging erbij, maar ook het gevoel achteraf. Ik merk na drie jaar geen yoga meer doen dat ik het mis en heel graag weer een goede yoga studio zou willen vinden. Dus ik besloot er een pagina over te maken. Dat ik mezelf eraan herinner het weer op te gaan pakken en weer op zoek te gaan naar een goede studio.

Dit was één van de weinige pagina’s die ik vorige week maakte. Zoals je ziet, het is alleen maar een to-do list. Met dingen die ik moest doen en regelen. Dat kwam er wel in, want daar is een bullet journal uiteindelijk natuurlijk voor. Ook werkte ik wat ideetjes uit. Niet de meest spannende pagina’s, maar vooral functioneel.

Als je kindjes hebt, zit je veel thuis in de avonden. Wij zijn niet zo van oppas regelen, omdat we een avondje uit willen. Sterker nog, wij zijn ook niet zo van de avondjes uit. We vermaken ons eigenlijk altijd heel goed in huis. Maar soms heb je wel eens van die avonden dat je gewoon even niet meer weet wat je kan doen. Dus stelde ik een lijst op met activiteiten die we in de avond kunnen doen samen. Low budget, gewoon thuis. En een tekening op de andere pagina, omdat ik daar zin in had!

En inmiddels zijn we aangekomen bij de maand oktober. En om de maand in te luiden kom ik altijd met een omslagpagina. Dat stiekem mijn meest favoriete pagina’s van mijn journal zijn. Ik houd zo van het thema, het ronde om de letters heen, versierd met takken. Ik vind het heerlijk om dit te doen. De omslag van de maand oktober wordt natuurlijk in herfstsfeer.

Na mijn omslag kom ik altijd met een mood tracker. Ik vind het altijd heel erg leuk om bij te houden wat mijn mood is en dat later terug te kijken. En omdat ik nogal houd van creatieve mood trackers, werd deze ook weer creatief. Elke dag een blaadje dat in de lucht gegooid wordt. Rechts kwam er een pagina met alle video’s die ik heb bedacht en wil maken deze maand voor mijn YouTube kanaal

Op de volgende pagina weer een to-do lijst en een quote, die ik vandaag maakte. En je kan zien waar ik heel veel zin in had vandaag… 😉

Ik heb nog wat stempels besteld op Ali-Express. Hoe ze werken, of ze fijn zijn voor in je Bullet Journal, of ze doordrukken etcetra, zie je hier:

En dat waren mijn pagina’s van afgelopen week. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te kijken! Tot snel weer!

Liefs, Maris

Vorige blog Volgende blog

Dit vind je vast ook leuk