Haken

Jullie haakcreaties #3

Alweer in juni dat mijn laatste blogje hiervan online kwam. En wat hebben jullie in de tussentijd weer prachtige dingen gemaakt. Alsnog kijk ik iedere dag om te zien wat voor dingen jullie maken met mijn patronen. En ook afgelopen maanden kwamen er dingen voorbij die ik ZO mooi vond. Hierbij weer een paar van mijn favorieten.

Vera Jurk

De Vera zomerjurk, hij is vaak gehaakt. Ik heb hem meerdere keren voorbij zien komen en bij iedereen stond deze jurk zo mooi, dat ik het gewoon lastig kiezen vind welke mijn favorieten zijn. Maar er zat er eentje tussen die er voor mij echt wel HEEL erg bovenuit sprong. En dat zag je ook aan de likes en de reacties. Niks dan lof over deze foto. En ik ben het er helemaal mee eens. Want, wauw, wat is dit een goede combinatie. De kleur, haar uitstraling, de pose, de foto. Helemaal goed! Mensen die denken dat je dit soort jurken alleen maar kan dragen als je maatje 36 hebt, hebben het maar goed mis. Dat zeg ik al jaren, maar zij laat dit gewoon even zien!

En kijk deze jurken nou. Prachtig staan ze:

Mara vest

Een vest dat in de vorige blog nog niet bestond, maar dat inmiddels ZOVEEL gehaakt is. Het Mara vest. Volgens mij was dit wel het meest gehaakte kledingstuk van dit jaar. En ook hierbij zitten er weer zoveel goed gelukte. Maar mijn favoriet is deze. Hij zit mooi, de kleur staat goed, de lengte is mooi. Alles hieraan klopt gewoon:

Maar deze mogen ook zeker niet ontbreken:

Penny Jumpsuit

Ook een nieuw patroon, de penny jumpsuit, maar ook eentje die vaak gemaakt is. En kiezen hieruit welke mijn favoriet is, is niet te doen. Want al die kindjes zijn om op te vreten in deze pakjes. Dus houd je vast, ik kon niet kiezen, dus hier komt een hele parade met lieve meisjes in lieve jumpsuitjes!

En ik had er zo nog een heleboel aan toe kunnen voegen. Hier kan je toch ook niet uit kiezen? Mijn moederhart smelt. ZOOOOO LIEF ALLEMAAL! Lieve meisjes, jullie zijn allemaal stuk voor stuk PRACHTIG! ♥

 

Warm Wintervest

Nog uit de tijd dat ik geen namen gebruikte voor mijn kledingstukken, wat eigenlijk helemaal niet leuk is, was dit warm wintervest. Een wat ouder patroon dus, maar deze die laatst werd geupload vond ik erg mooi. Met een iets andere boord, maar dat maakt het juist erg leuk vind ik:

Kinderrokje

Dit is ook een wat ouder patroon, het kinderrokje. Maar toch zie ik hem de laatste tijd ineens vaak voorbij komen. Hij is ook echt hartstikke leuk. En kijk nou hoe geweldig het staat bij dit meisje (weer kindjes, smelt…):

Heren Kabelvest

Ook nog een ouder patroon, het herenvest, maar laatst werd deze geplaatst op de CreaChick hulpgroep op Facebook, en die vond ik ook weer zo goed gelukt dat ik die moet delen in deze lijst:

Kyra top

De nieuwste top die ik een maand geleden online zette, de kyra top, is inmiddels al een aantal keer gehaakt. Mijn favoriet tot dusver is deze. Mooie kleur, goede pasvorm, heel leuk!

Mila top

Deze is ook zoveel gemaakt. De Mila top, vernoemd naar mijn jongste dochtertje. En ook zoveel mooie. Hierbij weer een selectie van degene die ik het mooiste vind:

Winterjas

En omdat we weer langzaam richting het koudere seizoen gaan, zie ik dat mensen weer beginnen aan de winterjas, of hem juist al net hebben afgerond. En deze jas kwam deze week online en ik vind hem super. Aangepast naar een klein maatje, voor haar dochter:

Ooo, en er waren er nog zoveel meer die mooi waren geworden. Hierna maar weer snel met zo’n blogje komen. Bedankt voor het opsturen van de foto’s allemaal. Ik vind het ZO leuk om te zien. Blijf ze alsjeblieft sturen, ik vind het heel erg leuk! Mocht je ook iets gemaakt hebben en dat graag willen delen, of tegen iets aanlopen tijdens het haken waar je graag wat hulp bij wil, schroom je niet en kom eens langs bij ons CreaChick hulpgroepje op facebook. Het is er heel gezellig en super leuk om met elkaar zo bezig te zijn.

Welke haakprojecten heb jij tot dusver al gehaakt? Ben ik eigenlijk wel benieuwd naar 🙂

Vorige blog Volgende blog

Dit vind je vast ook leuk