Bullet Journal

Hoe begin je in een Bullet Journal?

Zoals jullie weten heb ik sinds kort een eigen bullet journal, ben ik hier super enthousiast over en deel ik met iedereen die het maar zien wil mijn pagina’s, mijn ideetjes en begint het echt op een nieuwe verslaving te lijken. Who knew? Blijkbaar heb ik met mijn enthousiasme best al wat volgers aangestoken. En ik vind de reacties hiervan echt super leuk om te lezen. Maar ook komt er vaak de vraag: “Hoe begin ik?”. En vooral de vraag: “Hoe ziet jouw journal er nu uit? Kan je wat tips geven?”. Natuurlijk kan ik dat.

Om het wat makkelijker (en hopelijk duidelijker) te maken, kom ik dit keer met een video. Waarin ik uitleg hoe je begint en je ook meteen een kijkje geef in mijn bullet journal. Van voor naar achteren. Met wat tips en wat je allemaal nodig hebt. Ga het kijken als je dat leuk vindt, geef me een like als je het een duidelijke video vindt en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal!

Vorige blog Volgende blog

Dit vind je vast ook leuk