Bullet Journal

Bullet Journal pagina’s #2

Vorige week deelde ik pagina’s van mijn Bullet Journal. Hier komen de pagina’s die ik afgelopen week heb gemaakt! 

Deze hoorde nog bij de maand Augustus en dit werden meteen mijn laatste pagina’s. Links een geldboom, waarin ik bijhoud hoeveel ik die maand had verdiend/gespaard. Vond ik wel leuk om bij te houden en ik denk ook dat ik dat elke maand laat terugkomen. Rechts besloot ik mijn wachtwoorden maar eens op te schrijven. Ik ben zo slecht in het onthouden ervan. Vooral voor Skype, iets dat ik niet vaak gebruik. Ik vergeet ook vaak de combinatie van het e-mailadres met het juiste wachtwoord. Super handig dit dus voor mij.

Ik deelde deze pagina’s al op Instagram gisteren en kreeg meteen allemaal reacties: “Waarom zet je dat zo op internet? Zo onveilig, je kan het gewoon lezen!”. Maar daar heb ik heus wel over nagedacht hoor. Al mijn wachtwoorden staan er cryptisch geschreven. En ik weet welk wachtwoord ik daarmee bedoel, maar iemand anders kan daar helemaal niets mee. Om nu niet weer dezelfde reacties te krijgen heb ik de “wachtwoorden” maar niet zichtbaar gemaakt. Maar mocht je het uitvogelen, dan weet je dus nog steeds niets 😉

En toen begon de maand September. Ik vind het heel leuk om elke maand te beginnen met een omslag. En dit werd de omslag voor deze maand. Een beetje in prentenboeken stijl, ik houd ervan!

Uiteraard kwam de maand September weer met een nieuwe Mood Tracker. Ik vind dat zo leuk om terug te zien aan het einde van de maand. Ik ben alleen niet zo van de gewone trackers, waarbij je een vakje een kleurtje geeft. Ik vind het wel leuk om elke maand iets anders creatiefs hiermee te verzinnen. En deze maand werd het, heel passend, een regenbui, waarbij de druppels mijn tracker zijn. Rechts kwam gewoon een lijst met dingen die ik in mijn hoofd had en moest regelen ergens deze maand. En daaromheen versierde ik het iets.

Omdat ik gek ben op tekenen en schilderen kan ik het niet laten heel veel van dit soort pagina’s te maken. En het is mijn Journal, dus waarom niet. Niets functioneels dus, deze pagina, maar ik vond het gewoon leuk 🙂

Omdat ik van die echte journals altijd zo prachtig vind, wilde ik ook een keer een journal pagina maken. Meer als een soort van dagboekje. Maar ook weer gecombineerd met lijstjes en dingen die ik moest regelen. En ik moet heel eerlijk zeggen, dat bevalt me wel. Ik dacht dat ik echt fan zou zijn van de cleane en overzichtelijke pagina’s, maar stiekem vind ik dit echt heel erg leuk. Dus ik denk dat dit vaker gaat terugkomen ook!

We zijn dit weekend namelijk begonnen met het veranderen van de garage. Een kast moest weg uit het washok en geplaatst worden in de garage zelf. En we willen alles opruimen, zodat er een hoekje kan komen waar we kunnen gaan filmen. Zodat we niet steeds de hele woonkamer daarvoor hoeven te verbouwen. Ik hoop dat het wat gaat worden, dat lijkt me heel fijn!

Inmiddels zitten onze meiden alweer vier dagen op school. En ze vinden het allebei heel erg leuk. Alleen het is best wel weer vermoeiend na zo’n lekkere ontspannen zomervakantie. Mijn jongste dochtertje was er gisteren ook even verdrietig van en zat zo bij me op schoot. Ze vroeg aan me of ik dat in mijn boekje wilde zetten. De tekening, de kleuren, het traantje op haar wang, alles is dus bedacht door mijn jongste dochtertje op deze pagina.

En ondertussen kom ik veel spullen in de garage tegen. En op zolder. Want overal ben ik inmiddels aan het opruimen. Deze spullen gaan marktplaats op. Ook veel oude kleren van mijn meiden die te klein zijn geworden zet ik er meteen op. Wat ik allemaal wil verkopen en wat ik verkocht heb houd ik op de pagina rechts bij.

En dat waren mijn pagina’s van deze week! Binnenkort ga ik op mijn YouTube kanaal Bullet Journal filmpjes maken. Waarbij we ook een keer samen een pagina gaan ontwerpen. Lijkt jullie dit leuk? Laat het me even weten in de reacties!

Tot snel weer 🙂

Vorige blog Volgende blog

Dit vind je vast ook leuk