Bullet Journal

Bullet Journal Pagina’s #1

Vorige week schreef ik dat ik was begonnen in een bullet journal. En dat ik helemaal weg ervan was en het ECHT iets voor mij vond. Ik heb sindsdien mijn boekje ook niet meer weggelegd. Ik heb er al FLINK wat uurtjes in besteed. Maar wat ik toen ook al zei: “Het is ZO leuk”. Vandaag wil ik graag met jullie de pagina’s delen die ik deze week heb gemaakt. Als inspiratie! 

Ik ben in mijn journal helemaal niet zo heel erg van de agenda items. Ik zie anderen het vooral gebruiken als een soort van agenda, maar daarvoor wil ik mijn journal niet echt gebruiken. Bij mij is het meer een soort van dagboek, met dingen die ik wil, dingen die ik wil bereiken en alles dat me op dat moment van het jaar bezighoudt. Een soort van mengelmoes tussen lijstjes, tekeningen en doelen.

Toch probeerde ik een keer een planninglijst voor aankomende dagen te maken. Vooral omdat ik eens zo’n lay-out wilde uitproberen en ik op dat moment veel in mijn hoofd had zitten wat ik allemaal wilde doen die dagen. En omdat het goed aansloot bij de spreuk die ik in mijn boekje had gezet.

Wij willen HEEL graag een nieuwe camera. Al mijn foto’s (voor op de site) en filmpjes voor op mijn YouTube-kanaal, maak ik met mijn telefoon. En dat is natuurlijk hartstikke amateuristisch. Ik zou het heel graag anders zien, maar hiervoor moeten we eerst echt nog even sparen. Want helaas zijn ze niet zo goedkoop. Maar dromen mag, dus ooit sta ik er zo bij als ik mijn foto’s neem 🙂

Op de andere kant kwam een lijst met series die ik weer wil gaan kijken/oppakken. En als ik iets gekeken heb, streep ik het weg.

Deze pagina herkennen jullie misschien wel van mijn handlettering blog. Ik vond hem mooi en wilde hem ook graag in mijn boekje terug laten komen. Dus ik heb hem nagemaakt.

Op de andere kant kwam een brain dump, over Patreon, waar ik op dat moment veel over aan het nadenken was. Patreon is een site waar je mensen kan ‘supporten’. Steunen. Door een maandelijks bijdrage, met het bedrag dat je zelf wil, kan je iemand dan steunen, zodat diegene kan blijven doen wat ze nu aan het doen zijn zonder je alleen maar dood te gooien met betaalde content en reclames. En dat is iets dat ik waarschijnlijk ook voor CreaChick wil gaan doen. Maar daar hoor je later meer over!

Volgende week gaan mijn meiden weer naar school. De eerste schooldag na de zomervakantie. En hiervoor moet altijd weer het een en ander geregeld / aangeschaft worden. Om dat even niet meer allemaal in mijn hoofd te hebben, kwam het hier in een lijstje. En aan de andere kant een mooie quote met cactussen. I love cactussen. Om te tekenen dan, niet voor in huis. Ze doen mij altijd pijn… 😉

In de tussentijd ben ik ook aan het haken. En om bij te houden hoe ver ik ben met mijn haakwerk en hoeveel ik nog moet, maakte ik hier een ontwerp van de jurk, waarbij ik elke keer kan aangeven hoeveel ik al gehaakt heb. En ik ben er bijna!

En omdat mijn hoofd blijkbaar best vol zit met lijsten, kwam ook hier weer een ideeënpagina, zodat ik alles uit mijn hoofd kan zetten.

Ik maakte een goede key-pagina. Waarop ik kan terugzien wat mijn icoontjes betekenen. Ik heb er niet heel veel, maar meer dan dit gebruik ik ook echt niet. Ik heb die van evenement zelfs nog nooit gebruikt! En links zat al een landkaart, maar ik heb de landen ingekleurd waarvandaan mijn meeste volgers komen. Leuk om te zien he?

Dit waren mijn pagina’s van deze week. Volgende week laat ik wat pagina’s van aankomende week zien! En mocht je het leuk vinden, hieronder heb ik nog een shoplog, waarbij ik allemaal spulletjes laat zien die ik heb aangeschaft voor voornamelijk mijn bullet journal:

Tot snel weer! Doei!!

Vorige blog Volgende blog

Dit vind je vast ook leuk