Haken

Win een eenhoorn muts

Inmiddels blog ik alweer iets meer dan vier maanden hier op Creachick. En ik vind het heerlijk om dit plekje op het internet te hebben. Ik heb ook alweer zoveel leuke volgers hier. Heel erg leuk! En, omdat ik er zin in heb, geef ik een cadeautje weg. Zomaar. Een eenhoornmuts. Door mij gehaakt.

eenhoornmuts-giveaway

Het is voor een meisje van 3 tot 7 jaar. En je hoeft er geen gekke dingen voor te doen hoor. Niks te delen, of te liken of wat dan ook (tenzij je het wil natuurlijk, mag altijd). Laat gewoon even weten dat je hem wil winnen. En voor wie je hem wil winnen. Dan laat ik mijn dochtertjes volgende week iemand uitzoeken die de muts mag hebben.

Dus wil je hem hebben, reageer dan even 🙂 Hier, op Instagram of op Facebook. Maakt niet uit. Ik hoop dat ik er iemand blij mee kan maken!

Vorige blog Volgende blog

Dit vind je vast ook leuk