Make-overs

Gang en slaapkamer make-over #5

Zoals jullie hebben kunnen lezen zijn we een paar weken geleden begonnen met onze bovenverdieping. Heb je het gemist, lees dan even terug. Dan zie je precies wat we aan het doen zijn en waarom. Inmiddels is onze slaapkamer eigenlijk zo goed als af (op wat piepkleine dingetjes na). Nu de gang nog. Even een update erover dus. 

Heel veel klusfoto’s heb ik niet gemaakt dit keer. De gang ging een beetje tussen de slaapkamer door steeds. Als we daar aan het wachten waren, omdat er iets moest drogen of wat dan ook, deden we even wat in de gang. En op een één of andere manier vergat ik dan dus ook foto’s te nemen.

Toch deden we wel veel. Vorige update al. Behangen, verven. Dit weekend zijn Rick en ik er mee verder gegaan. Laatste muurtjes werden behangen en geschilderd. De plinten werden gedaan. Van de oude deuropening naar de slaapkamer toe maakten we een inbouwkast en aan het einde van de dag zag het er zo uit:

gang-make-over

Ja. Het begint er weer als een huis uit te zien hier. Ook al is het nog niet af, het is niet meer zo’n bende als we afgelopen weken hebben gehad. Dat is echt een genot hoor als je bovenkomt. Moet je nog eens even terugkijken hoe we een paar weken geleden boven kwamen:

bouwval

Dat bedoel ik. Wat hebben we toch eigenlijk ONWIJS veel gedaan al. Gisteren en vandaag scoorden we bureaus en stoelen op Marktplaats en ook die staan nu al waar ze moesten komen.

gang-make-over2

En toen kon er ook ineens weer (normaal) gewerkt worden. Hoe fijn is dat? En voor het eerst ooit in dit huis heeft mijn naaimachine weer een plekje gekregen. Heerlijk dat ik die niet meer constant hoef op te ruimen als ik ermee klaar ben.

En ook al zijn we er nog niet helemaal, toch vind ik het al HEEL leuk om een voor- en na foto te delen. Want er valt al zoveel te zien. Ik heb expres de na foto’s uit dezelfde hoeken genomen, want anders zie je gewoon niet meer dat het wel hetzelfde huis is.

gang-voor-na

Tja. Dat dus. Van een kamer, waar je dus doorheen moest om bij Mila haar kamer te komen, naar gewoon een hele grote gang waar we een gezamenlijke werkplek hebben. Eigenlijk verandert er qua gebruik van de ruimte niets. Alleen voelt het een stuk logischer. En ziet het er even iets beter uit 😉

Binnenkort de laatste dingetjes afwerken, die trap eens even in een wit lakje zetten en hier en daar nog wat inrichten en aankleden en dan vind ik het hierboven wel weer even mooi geweest. Dan gaan we door naar het volgende project. Namelijk het washok.

Tot dan?! 🙂

Vorige blog Volgende blog

Dit vind je vast ook leuk