Bullet Journal

Bullet Journal pagina’s #2

Vorige week deelde ik pagina’s van mijn Bullet Journal. Hier komen de pagina’s die ik afgelopen week heb gemaakt!ย 

Deze hoorde nog bij de maand Augustus en dit werden meteen mijn laatste pagina’s. Links een geldboom, waarin ik bijhoud hoeveel ik die maand had verdiend/gespaard. Vond ik wel leuk om bij te houden en ik denk ook dat ik dat elke maand laat terugkomen. Rechts besloot ik mijn wachtwoorden maar eens op te schrijven. Ik ben zo slecht in het onthouden ervan. Vooral voor Skype, iets dat ik niet vaak gebruik. Ik vergeet ook vaak de combinatie van het e-mailadres met het juiste wachtwoord. Super handig dit dus voor mij.

Ik deelde deze pagina’s al op Instagram gisteren en kreeg meteen allemaal reacties: “Waarom zet je dat zo op internet? Zo onveilig, je kan het gewoon lezen!”. Maar daar heb ik heus wel over nagedacht hoor. Al mijn wachtwoorden staan er cryptisch geschreven. En ik weet welk wachtwoord ik daarmee bedoel, maar iemand anders kan daar helemaal niets mee. Om nu niet weer dezelfde reacties te krijgen heb ik de “wachtwoorden” maar niet zichtbaar gemaakt. Maar mocht je het uitvogelen, dan weet je dus nog steeds niets ๐Ÿ˜‰

En toen begon de maand September. Ik vind het heel leuk om elke maand te beginnen met een omslag. En dit werd de omslag voor deze maand. Een beetje in prentenboeken stijl, ik houd ervan!

Uiteraard kwam de maand September weer met een nieuwe Mood Tracker. Ik vind dat zo leuk om terug te zien aan het einde van de maand. Ik ben alleen niet zo van de gewone trackers, waarbij je een vakje een kleurtje geeft. Ik vind het wel leuk om elke maand iets anders creatiefs hiermee te verzinnen. En deze maand werd het, heel passend, een regenbui, waarbij de druppels mijn tracker zijn. Rechts kwam gewoon een lijst met dingen die ik in mijn hoofd had en moest regelen ergens deze maand. En daaromheen versierde ik het iets.

Omdat ik gek ben op tekenen en schilderen kan ik het niet laten heel veel van dit soort pagina’s te maken. En het is mijn Journal, dus waarom niet. Niets functioneels dus, deze pagina, maar ik vond het gewoon leuk ๐Ÿ™‚

Omdat ik van die echte journals altijd zo prachtig vind, wilde ik ook een keer een journal pagina maken. Meer als een soort van dagboekje. Maar ook weer gecombineerd met lijstjes en dingen die ik moest regelen. En ik moet heel eerlijk zeggen, dat bevalt me wel. Ik dacht dat ik echt fan zou zijn van de cleane en overzichtelijke pagina’s, maar stiekem vind ik dit echt heel erg leuk. Dus ik denk dat dit vaker gaat terugkomen ook!

We zijn dit weekend namelijk begonnen met het veranderen van de garage. Een kast moest weg uit het washok en geplaatst worden in de garage zelf. En we willen alles opruimen, zodat er een hoekje kan komen waar we kunnen gaan filmen. Zodat we niet steeds de hele woonkamer daarvoor hoeven te verbouwen. Ik hoop dat het wat gaat worden, dat lijkt me heel fijn!

Inmiddels zitten onze meiden alweer vier dagen op school. En ze vinden het allebei heel erg leuk. Alleen het is best wel weer vermoeiend na zo’n lekkere ontspannen zomervakantie. Mijn jongste dochtertje was er gisteren ook even verdrietig van en zat zo bij me op schoot. Ze vroeg aan me of ik dat in mijn boekje wilde zetten. De tekening, de kleuren, het traantje op haar wang, alles is dus bedacht door mijn jongste dochtertje op deze pagina.

En ondertussen kom ik veel spullen in de garage tegen. En op zolder. Want overal ben ik inmiddels aan het opruimen. Deze spullen gaan marktplaats op. Ook veel oude kleren van mijn meiden die te klein zijn geworden zet ik er meteen op. Wat ik allemaal wil verkopen en wat ik verkocht heb houd ik op de pagina rechts bij.

En dat waren mijn pagina’s van deze week! Binnenkort ga ik op mijn YouTube kanaal Bullet Journal filmpjes maken. Waarbij we ook een keer samen een pagina gaan ontwerpen. Lijkt jullie dit leuk? Laat het me even weten in de reacties!

Tot snel weer ๐Ÿ™‚

Vorige blog Volgende blog

Dit vind je vast ook leuk

16 Reacties

 • Reageer Kaylee 21 oktober 2017 at 15:32

  Zou u op YouTube of op u blog kunnen laten zien hoe je mensen tekent? zou het graag willen leren๐Ÿ’— ze kaylee

 • Reageer ingrid 8 september 2017 at 14:08

  ik kijk ernaar uit !!! aangezien ik absoluut niet kan tekenen, versier ik mijn pagina’s met mooie prenten en tekeningen die ik vind op internet.

 • Reageer Iris 8 september 2017 at 09:35

  Maris, wat maak je dit toch ook weer prachtig! En waar haal je toch de tijd en energie vandaan om alles zo tot in de puntjes te perfectioneren??

  • Reageer Creachick 8 september 2017 at 10:17

   Ahh wat lief van je. Geen idee.. Gewoon ’s avonds. Of overdag als de meiden ook lekker aan tafel zitten te knutselen. Doen we het samen. Wel zo gezellig.

 • Reageer Etelka 7 september 2017 at 18:57

  super leuk! ik wil ook aan zo iets beginnen maar ik weet nooit goed waar te starten. Ik ben wel al begonnen met handlettering te oefenen dus binnenkort kan ik misschien wel met wat leuks aan de slag. Ik ben benieuwd naar een filmpje ervan, misschien helpt me dat ook wel op weg! Ik kijk uit naar de volgende blog.

  • Reageer Creachick 8 september 2017 at 10:18

   Ik ga vanavond waarschijnlijk hierover een filmpje opnemen. Ik zal laten weten als het online staat. Dan weet ik ZEKER dat je weet waarmee je moet beginnen!

 • Reageer Verie 7 september 2017 at 17:57

  Super gezellige en mooi blogbericht. Ja, mij lijkt het erg leuk om een youtube-videoclipje van je te zien over BulletJournal! Fijne avond!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  • Reageer Creachick 8 september 2017 at 10:18

   Dank je wel! En leuk, ga ik dat doen!

 • Reageer Sofie 7 september 2017 at 11:00

  Wauw! Echt heel erg leuk. Die mood trackers ga ik trouwens onthouden, ik wilde het ook al een tijdje maar ik vind het ook wel lastig. Gelukkig heb ik nu nog BuJo 1 wat ik mijn kliederboek heb genoemd. Alles voor het proces haha.

  • Reageer Creachick 8 september 2017 at 10:21

   Je kan er zoveel leuke dingen mee verzinnen. Ik zal wel een keer samen met jullie een mood tracker maken op een filmpje. Kan je meedoen. Goed?

 • Reageer Meinke 7 september 2017 at 10:42

  Wat gaaf gedaan! Ik ben jaloers op jouw creativiteit, maar je brengt mij wel op ideeรซn, lg

 • Reageer MarjonS 7 september 2017 at 10:30

  Weer erg leuk om te zien!
  Bijhouden wat ik met marktplaats / fb verkoop verdien lijkt me ook eens handig. Al zal dat bij mij niet op zo’n mooie manier zijn als jouw bullet journaal.

  • Reageer Creachick 8 september 2017 at 10:22

   Ahh is ook niet belangrijk toch. Ik vind het gewoon leuk om veel te tekenen en te schetsen en met dit boekje heb ik ook een reden om het te kunnen doen, maar daar gaat het uiteindelijk helemaal niet om. Het gaat om het lijstje. En die is bij mij dan eigenlijk weer helemaal niet zo functioneel haha

 • Reageer Kim 7 september 2017 at 09:33

  Kijk uit naar de volgende pagina’s! Heel leuk om te zien en wat heb je al een hoop gedaan deze week. Lekker bezig.

 • Laat een reactie achter