Haken

Verkoop haakcreaties

Ik maak best veel creaties. Ik vind het ook onwijs leuk om te ontwerpen en het te haken. Maar ik merk wel dat mijn kast inmiddels een beetje vol begint te raken. Ik heb nog zoveel ideetjes voor nieuwe vesten, maar om er nou NOG meer te maken voor mijzelf? Ik kom er al niet eens aan toe om alle vesten te dragen die er nu hangen. Omdat ik dat zonde vind en omdat ik meer vesten en kleding wil gaan ontwerpen, besluit ik de gehaakte creaties tot dusver te gaan verkopen.

Ik verkoop het op mijn Facebook-pagina. Mocht je die nog niet volgen, dat kan dus hier! Elke week verkoop ik één item. De ene week een vest, de andere week misschien wel een deken. Onder de foto kan je bieden op het product en na een week krijgt de hoogste bieder het product opgestuurd.

facebook-verkoop

Ik vind het wel ontzettend spannend om zomaar iets dat door mij gemaakt is te gaan verkopen. Vooral omdat jullie dan echt van dichtbij kunnen gaan zien hoe ik iets gemaakt heb en het echt gaan dragen. Maar ik vind het ook zonde als het nu maar in de kast blijft hangen! En nog meer zonde dat ik me nu ga inhouden niet nog meer te ontwerpen en te maken, terwijl mijn vingers juist zo jeuken om weer aan de slag te gaan! Plus, nu kan ik voor het geld dat het opbrengt, weer nieuwe wol halen!

Dus, wil je wat kopen dat door mij gemaakt is? Ga dan snel naar mijn Facebook-pagina en bied mee. Je mag het uiteraard ook delen, mocht het niet jouw maat zijn, maar wel het idee hebben dat je er anderen mensen blij mee kan maken. En blijf elke week even kijken, want misschien komt er ineens wel iets voorbij dat je wel graag wil hebben.

Vorige blog Volgende blog

Dit vind je vast ook leuk

2 Reacties

 • Reageer Charlotte 1 november 2016 at 15:27

  Om je lijf meten hoe groot hij moet worden, dan de steken tellen gedeeld door 6 plus 3, hij wordt niet wijder hoor , ik haak het vest op naald 4 met zeeman royal, succes

 • Reageer suze welling 21 oktober 2016 at 10:31

  hallo.
  Ik wil graag een vest haken, nl de blauwe met schelppatroon, echter deze staat op patroon maat 36 waarmee je begint met 106 steken opzetten. Hoe kan ik nu meten en zien hoeveel steken ik moet opzetten voor maat 40/42.
  Ik heb nu totaal opgezet 143 steek plus 3 voor het eerste stokje. Wordt hij in de loop van het hakenb veel wijder?
  Ik hoor het graag van jou, want ik vind het een schitterend patroon.
  Dank voor je eventuele reactie.
  Gr. S. Welling

 • Laat een reactie achter